Nioxin 3D Styling Niospray Regular Hold

Nioxin 3D Styling Niospray Regular Hold light is een haarspray met een regular hold die het dunnere haar voller maakt een er voor zorgt dat het haar goed in model blijft. De haarspray is gemakkelijk uit te kammen.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
product-banner

€25,05 €18,75

Incl. btw

Nioxin 3D Styling Niospray Regular Hold light is een haarspray met een regular hold die het dunnere haar voller maakt een er voor zorgt dat het haar goed in model blijft. De haarspray is gemakkelijk uit te kammen. Nioxin 3D Styling Niospray Regular Hold light maakt gebruik van van LIGHTPLEX technologie, waarbij licht en dun haar gevoed en verstrekt wordt. Het haar komt er echter niet stug uit te zien maar blijft wel mooi in model zitten. 

  • Regular hold
  • Maakt het haar voller
  • Voor dun haar
  • Houdt het haar in model

Gebruik:

Gebruik de spray op droog haar. Style naar wens en spray de Nioxin 3D Styling Niospray Regular Hold light in het haar om te fixeren. Ga eventueel met de vingers door het haar om het in het gewenste model te brengen en het voller te maken.

Resultaat:
Prachtig voller haar dat gedurende de dag in het gewenste model blijft zitten dankzij de Nioxin 3D Styling Niospray Regular Hold light.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen