Cavello-boxershorts.nl is volledig vernieuwd

Cavello-boxershorts.nl is volledig vernieuwd

De website www.cavello-boxershorts.nl bestaat exact 2 jaar en is volledig vernieuwd. Je kon in het begin alleen terecht voor de kwaliteit boxershorts van Cavello. Inmiddels is de nieuwe slogan van het bedrijf "Cavello-Boxershorts en meer voor mannen".

Cavello-boxershorts.nl en meer voor mannen in een nieuw jasje.


De webshop www.cavello-boxershorts.nl bestaat exact 2 jaar en is volledig vernieuwd. Je kon in het begin alleen terecht voor de beste kwaliteit boxershorts van Cavello Underwear. Inmiddels is de nieuwe slogan van het bedrijf "Cavello boxershorts en meer voor mannen".

Het moederbedrijf van www.cavello-boxershorts.nl is 2honderdprocent en beheert momenteel 8 webwinkels. Tegelijk met www.cavello-boxershorts.nl zijn www.dutchhairshop.nl gestart. Deze webshop www.dutchhairshop.nl richtte zich bij de start voornamelijk op vrouwen, maar heeft in de afgelopen 2 jaar steeds meer mannen-merken en producten gekregen.

Ook startte www.dutchhairshop.nl met de verkoop van Cavello Boxershorts. Toen bleek dat dit redelijk snel succesvol was, kwam het idee om het assortiment van www.cavello-boxershorts.nl ook uit te breiden.

Omdat er uitlsuitend boxershorts voor mannen verkocht werden, was het besluit om er een echte mannen webshop van te maken snel genomen. Op 30 mei exact 2 jaar na de opening van www.cavello-boxershorts.nl is deze net als www.dutchhairshop.nl geheel vernieuwd naar een webshop die voldoet aan de hoogste eisen op gebied van webshops. Beide webshops zijn ook toegelaten tot en dragen inmiddels het zeer vertrouwde logo van Thuiswinkel; het Thuiswinkel Waarborg.

Hier vindt u het certificaat voor www.cavello-boxershorts.nl. We zijn met deze webshop nog maar net gecertificeerd, maar inmiddels hebben de eerste klanten een review gegeven. Lees hier de reviews.

Op  www.cavello-boxershorts.nl worden inmiddels deze 15 topmerken in 5 categorieën aangeboden:

Underwear
Cavello Boxershorts
D.E.A.L.

Scheerproducten
Buddy Tantino

Tanning
Marc Inbane
Peau d'Or
Tahnee

Huid & Haarverzorging
Tangler Teezer
Nioxin
Go 2.47
Wella SP for Men
Tigi Bed Head for Men
Whizz Hair
J Beverly Hills for Men

Lifestyle
Adore your Smile

Ook vindt je er een themashop, bijvoorbeeld de "Vaderdagshop" met leuke aanbiedingen en suggesties voor elke papa en vaak met extra voordeel.

Weten jullie nog leuke items die passen binnen het concept van www.cavello-boxershorts.nl, laat deze dan in een reactie achter en wie weet word je beloond met een cadeaubon ter waarde van €50,00.

Graag tot ziens bij Cavello-boxershorts.nl of Dutch Hair Shop.

Hartelijke groet,
Maikel